Cum inteligența artificială și automatizarea vor ajuta România, pe timp de pandemie

0 0

Inteligența artificială și alte tehnologii vor ajuta pe mai toată lumea pe timp de pandemie, de la medici, la categorii vulnerabile.

Este vorba despre tehnologii puse la dispoziție de UiPath, care vor sprijini organizațiile din sectorul public românesc, în demersurile de combatere a răspândirii COVID-19 și de gestionare a efectelor crizei.

Mai concret, compania pune la dispoziția spitalelor licențe gratuite și suport tehnic end-to-end pentru a putea folosi platforma de RPA (Robotic Process Automation) UiPath în activitățile lor de zi cu zi, dar și acces la automatizări deja create. De asemenea, oferta este extinsă și către acele instituții și organizații din sectorul public care gestionează efectele crizei provocate de răspândirea pandemiei de coronavirus.

Potrivit UiPath, activitățile repetitive, cronofage, fără o valoare adăugată majoră pot fi delegate către roboți software, care, prin inteligențea artificială (AI) și machine learning (ML), pot executa sarcini complexe fără întrerupere și fără erori. Capabili să prelucreze volume foarte mari de informații cu rapiditate și acuratețe, roboții software ar putea deveni asistenții digitali ai personalului medical și funcționarilor.

Măsurile anunțate de către UiPath sunt valabile până pe 30 septembrie, cu posibilitatea de a prelungi termenul pe toată durata pandemiei.

Cum va ajuta inteligența artificială România, pe perioada pandemiei

UiPath a identificat…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica