Cum încețoșezi o imagine în Word, PowerPoint și Excel

0 6


Aplicațiile din suita de birou Microsoft Office au devenit din ce în ce mai complexe în ultimii ani, dar asta nu înseamnă că știi cum să încețoșezi o imagine.

Dacă le folosești cum trebuie și profiți la maxim de funcțiile incluse de Microsoft Word, Excel sau PowerPoint, nu mai ai nevoie de niciun alt program pentru a-ți face treaba. Indiferent dacă este vorba de personalizare text, calcul tabelar sau editare foto, opțiunile pe care le ai la dispoziție sunt suficiente în 95% dintre cazuri.

O funcție interesantă care s-ar putea să-ți fie utilă ține de încețoșarea unei imagini. Aceasta te ajută dacă vrei să ascunzi ceva dintr-o poză sau dacă vrei să-ți creezi un fundal interesant pentru un text, fără să te distragă. Aplicațiile sunt multe, iar rezultatele sunt fascinante, cu condiția să știi cum să ajungi la ele, indiferent dacă ești în Word, Excel sau PowerPoint.

Dacă vrei să încețoșezi o imagine introdusă într-un document, selecteaz-o printr-un click pe ea. Fă un click pe Picture Format în dreapta sus și, din noul meniu, optează pentru Artistic Effects, din secțiunea Adjust. Imediat se va extinde un meniu din care poți alege Blur. În cazul meu, este ultima opțiune din dreapta de pe al doilea rând. Imaginea ta va fi încețoșată instant, complet. Dacă vrei să personalizezi gradul de încețoșare, alege Artistic Effects Options la baza meniul din stânga sus. În partea dreapta a ecranului va apărea o…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica