Cum găsești benzină ieftină în România și afli ce benzinării „umflă” prețul

0 5


Digitalizarea serviciilor din România se întâmplă, chiar dacă greu. Un pas înainte este comparatorul prețurilor la benzină și motorină. Așa găsești benzină ieftină și vezi unde sunt practicate prețuri prea mari față de cât ai fi dispus să plătești.

Surprinzător sau nu, comparatorul prețurilor la carburanți a fost lansat când a trebuit. Astfel, în decembrie 2018, Consiliul Concurenţei a semnat un contract cu firma Maguay responsabilă de dezvoltarea aplicației. Contractul are o valoare de 1,42 milioane de lei. Mai mult, în februarie, Bogdan Chiriţoiu, preşedintele CC, a declarat că platforma web şi aplicaţiile vor fi gata până la mijlocul acestui an. În iulie 2019, a fost lansată platforma online.

Cum găsești motorină și benzină ieftină în România prin platforma web

Treaba a fost însă pe jumătate făcută. În momentul în care intri pe site, poți alege „Carburanți auto” și de-acolo ar trebui să poți vedea unde e benzină ieftină și unde sunt prețuri prea mari. Doar că site-ul e făcut pe http, deci nesecurizat, și la ora publicării acestui articol nu te duce mai departe de homepage.

Totuși, când va fi disponibil și îl vei putea folosi, acest monitor al prețurilor ar trebui să-ți arate câteva date utile. Scopul acestui comparator este, pe de o parte, stimularea concurenţei între companiile de distribuţie a carburanţilor auto şi asigurarea posibilităţii consumatorului de a alege carburanţii…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica