Cum funcționează tehnologia care l-a întinerit cu 50 de ani pe Robert de Niro în The Irishman

0 18

The Irishman este cel mai nou film al lui Martin Scorsese, iar în rolul principal îl avem pe Robert de Niro, al căruit aspect a fost supus unor tehnici de întinerire pentru ca regizorul să poată spune povestea cât mai veridic.

The Irishman este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. Este disponibil deja pe Netflix, pe 27 noiembrie.

Acțiunea se învârte în jurul luiFrank Sheeran (Robert de Niro), escroc și asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului 20. Filmul urmărește unul dintre cele mai mari mistere nerezolvate din istoria americană; dispariția legendarului șef de sindicat Jimmy Hoffa (Al Pacino).

Totuși, nu se știe nici până acum cine a comandat uciderea fostului lider sindical. În ceea ce privește omul care a apăsat pe trăgaci, unul dintre suspecții FBI este Frank Sheeran, pe mărturia căruia se bazează scenariul filmului The Irishman.

Actorul Robert de Niro are în prezent 76 de ani. Numai că acțiunea filmului îl urmărește pe personajul Frank Sheeran pe parcursul a câteva decenii. Astfel, apare în film la 20, 40, 60 și 80 de ani. Ar putea suna contraintuitiv ca un actor de 76 de ani să interpreteze un rol al unui personaj care are 20 de ani însă, cu ajutorul tehnologiei, acest lucru a fost posibil. Și a ieșit bine.

Cum arată Robert de Niro în The Irishman

În The Irishman, planurile temporale se intercalează pe toată durata filmului. Astfel, poți vedea…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica