Cum folosești iPhone-ul ca lanternă, cu o atingere pe spatele carcasei în iOS 14

0 2


Printre funcționalitățile incluse în iOS 14, Apple ți-a permis să asociezi diverse acțiuni unei duble sau triple atingeri pe spatele iPhone-ului din dotare.

Dacă ești utilizator de iPhone cu experiență, funcția de lanternă s-ar putea să fie destul de utilă pentru tine. Este atât de bună în viața de zi cu zi, încât până și cei de la Apple au inclus-o în ecranul de blocare al telefonului, în stânga camerei. Pentru situația în care nu îți merge foarte bine ecranul, ai mănuși sau, pur și simplu, vrei să fii mai rapid, o poți apela printr-o atingere dublă pe spatele terminalului.

În acest scop, trebuie să folosești un instrument intitulat Scurtături sau Shortcuts. În același timp, este vital să utilizezi un iDevice cu iOS 14. Altfel, nu ai acces la această funcție. De asemenea, nu merge dacă nu ai un iPhone din ultimii trei ani, iPhone 8 sau mai nou. Ca referință, pentru a depista o atingere pe spatele carcasei, este folosit accelerometrul din telefon.

Trecând peste detaliile de fond, pentru pentru crea o scurtătură menită să îți pornească și să-ți oprească lanterna, trebuie să pornești Shortcuts sau Scurtături. Trage în jos de ecranul telefonului pentru a ajunge la căutare și tastează Scurtături. Accesează primul rezultat și apasă pe + în colțul din dreapta sus al noii ferestre pentru a crea o scurtătură nouă. Asociază un nume scurtăturii printr-o dublă atingere în zona de Scurtătură Nouă (New…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica