Cum folosești Facebook Messenger Rooms: videoconferințe cu până la 50 de oameni și alternativă la Zoom

0 0


Facebook Messenger Rooms este alternativă la Zoom pusă la dispoziție de gigantul lui Mark Zuckerberg. Sunt reticent că va câștiga un număr mare de adepți, dar este important să știi cum se folosește.

Facebook Messenger, WhatsApp și Instagram îți oferă de mulți ani posibilitatea inițierii unei videoconferințe. Comparativ cu Zoom însă, întregul mecanism era optimizat pentru discuții cu câțiva prieteni, nu pentru un dialog în grup cu zeci de oameni. Acel minus de funcționalitatea este adresa prin intermediul Facebook Messenger Rooms, o nouă funcție integrată inițial în Messenger, urmând ca în următoarele săptămâni să fie integrată și în WhatsApp, ca o scurtătură.

Dacă ești deja utilizator de Facebook Messenger, nu mai trebuie să-ți instalezi altă aplicație pentru a face o videoconferință în scop educațional, profesional sau de divertisment, împreună cu prietenii. Asta înseamnă că poți ignora Zoom, Google Meet sau Microsoft Teams. Singura limitare pe care trebuie să o ai în vedere este că Facebook Messenger Rooms permite o interacțiune cu până la 50 de oameni simultani. Partea bună este că nu toți participanții trebuie să aibă un cont de Facebook, doar persoana care a inițiat conferința.

Pentru a da drumul la treabă, intră în Messenger folosind browserul tău preferat sau accesând acest link. În stânga sus, la fel ca în captura de ecran de mai jos, fă un click în stânga sus pe icoana cu o…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica