Cum dezactivezi toate sunetele enervante din Facebook și de ce ar trebui să fie mult mai simplu

0 0


Am telefonul pe modul silențios de 10 ani, dar în urmă cu câteva zile l-am scos de pe vibrații doar pentru a fi oripilat de zecile de sunete din aplicația Facebook. Imediat am căutat cum le pot dezactiva.

Când pornești un clip pe Facebook, te aștepți să se audă, tolerezi până și faptul că pornește singur. Nu înțeleg însă motivul pentru care aceeași aplicația aferentă celei mai populare rețele sociale din lume scoate o grămadă de sunete în momente absolut ciudate. De ce aș vrea un sunet când apăs pe Like sau Îmi place? Care-i scopul unui sunet când trag în jos de fluxul informațional pentru a-l reîmprospăta.

Există o sumedenie de sunete aberante în aplicațiile Facebook pentru iPhone sau Android, iar dacă obișnuiești să folosești aplicația că căștile pe urechi, îți vine să arunci telefonul sau căștile, până te obișnuiești cu sunetele stupide. Din fericire, le poți dezactiva. Din păcate, întregul proces ar trebui să fie cam de zece ori mai simplu.

Dacă vrei să scapi de sunetele de pe Facebook din interiorul aplicației de Android, fă un tap în colțul din dreapta sus pe cele trei linii, pentru a accesa meniul principal al aplicației. De aici, te interesează secțiunea Settings & Privacy (Setări și Confidențialitate), după care, un tap suplimentar pe Setări. După aceea, complet fără noimă sau o explicație logică, trebuie să intri la Media și Contacte. Debifează Sounds in-app sau Sunet în…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica