Cum descarci mai repede jocuri pe PlayStation 4 sau PS4 Pro

0 6

În 2019, din ce în ce mai multe achiziții de jocuri se desfășoară digital. Asta înseamnă că stai opt ore să-ți instalezi un joc pe PlayStation 4. Există însă câteva trucuri pe care le poți avea în vedere pentru a te juca mai rapid cele mai noi titluri pe PS4 sau PS4 Pro.

Consola de gaming a celor de la Sony este renumită pentru ineficiența conexiunii sale la internet, mai ales când vine vorba de conectivitate wireless. Dacă ești suficient de ghinionist încât să folosești prima versiune a consolei, lansată în 2014, probabilitatea ca download-urile de jocuri să fie incredibil de lente este și mai mare. În mod evident, o astfel de problemă nu ține însă doar de hardware și, tocmai din acest motiv, există câteva tertipuri la care poți apela pentru a spori viteza.

Înainte de sfaturi mai elaborate care țin de consola efectivă, ai în vedere câteva soluți care au legătură cu întreaga ta infrastructură de rețelistică. Înainte să descarci un joc foarte mare, scoateți routerul din priză, lasă-l zece secunde și conectează-l din nou. Încearcă să nu faci streaming de pe Netflix sau YouTube în timp ce consola ta se chinuie să descarce un joc de 50GB, pentru că s-ar putea să stai 24 de ore așteptând descărcarea și instalarea sa.

Deși consola te lasă să faci asta, nu iniția mai multe download-uri simultane. Eventual, pune unele dintre ele pe pauză până să termină cel mai important din întreaga ecuație. Dacă…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica