Cum arată noul BMW X6 Vantablack, cea mai neagră mașină din lume

0 9


Noul BMW X6 Vantablack va fi lansat la 2019 2019 Frankfurt Auto Show, iar cei norocoși vor putea vedea în premieră cea mai neagră mașină din lume.

Producătorul german este primul din lume care a folosit pentru o mașină acest tip de material.

Ca să înțelegi mai bine, Vantablack nu este o nuanță de negru sau un pigment, ci mai degrabă un înveliș de nanotuburi de carbon. Motivul pentru care culoarea sa este atât de intensă o reprezintă proprietatea sa de a absorbi aproape complet lumina. Astfel, dacă e să pui un obiect acoperit de un strat de Vantablack pe un fundal negru, acesta va putea fi aproape imposibil de perceput.

BMW

Cei de la BMW au făcut și o demonstrație în public:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

First look and first driving footage of the BMW X6 Vantablack . . #bmwx6 #bmwx6vantablack #vantablack #bmwx6vbx6 #vbx6 #bmwx #x6 #bmw #bmwblog #bmwrepost #bmwpost #bmwstories #bmwgram #caroftheday #instacars #bmwcars . . 📷 @surreynanosystems @levitation_29 @rattalaniessuh

O postare distribuită de BMWBLOG (@bmwblog) pe Sep 3, 2019 la 2:33 PDT

Pentru noul BMW X6, compania a folosit varianta de Vantablack VBx2. Inițial, aceasta a fost dezvoltată pentru domenii precum arhitectură sau știință. Aceasta are și avantajul că poate fi aplicată prin pulverizare.

bmw x6
BMW

Vei putea conduce un BMW X6 Vantablack?

Din nefericire, mașina nu va urma să ajungă și pe piață. Unul dintre motive îl…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica