Cum arată Dacia 1410 vândută cu 16.500 de euro. Are doar 800 kilometri

0 7


O Dacia 1410 Sport se vinde cu un preț neașteptat de mare pentru o mașină atât de veche. Autoturismul este un vehicul istoric veritabil, arată impecabil și are doar 800 de kilometri de rulaj. E  fantastic pentru o mașină produsă la finalul anilor ’80. Proprietarul spune că acceptă orice fel de test pentru ea.

Dacă tocmai ai adunat o sumă consistentă de bani și nu știi ce să faci cu ei, ai putea să-ți achiziționezi o mașină de epocă. Nu e una oarecare, ci o Dacia, ca orice român adevărat. Chiar dacă suntem în 2019, mașinile vechi nu s-au demodat. Cel puțin, nu cele recondiționate și perfect funcționale care au ajuns mai scumpe decât autoturismele fabricate recent.

Dacia 1410 scoasă la vânzare pe internet

Unde altundeva, dacă nu pe OLX, un român din Constanța vine o „bijuterie” de Dacia 1410 Sport. E roșie, adică cea mai frumoasă nuanță de culoare pusă vreodată pe acest model și pe cele precedente. Partea mai bună e că timpul nu pare să-și fi pus amprenta pe mașină.

Autoturismul e pus la vânzare și pe Autovit, având în vedere semnătura digitală a imaginilor. De asemenea, este posibil să fi fost câștigată în cadrul unei campanii promoționale, concurs sau ceva asemănător.

Acum, proprietarul, care este și primul ei deținător, o vinde cu 16.500 de euro. Îți redau mai jos descrierea acestui autoturism (versiunea editată), așa cum apare ea în anunțul online:

„Dacia SPORT cu…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica