Cum ar fi arătat prințesele Disney dacă trăiau în 2019 și aveau Instagram

0 9


Oamenii de pretutindeni par să aibă o fascinație cu personajele Disney, în special cu prințesele. Tocmai de aceea, artiștii caută să își imagineze tot felul de reinterpretări ale acestora, care mai de care mai originale.

Fotografa Jessica Kobeissi s-a gândit să transforme 10 modele profesioniste în prințese Disney – dar nu în orice fel, ci în prințese moderne, care în 2019 au 20 și ceva de ani și cont pe Instagram. Ea a spus că a fost dificil să găsească outfit-uri care să se potrivească fiecărei prințese, dar care să fie moderne și purtabile.

Prințesele au fost machiate de makeup-artiștii Hayley Kassel (majoritatea prințeselor) și Courtney Hagen (Albă ca Zăpada). Kobeissi a ales singură costumațiile pentru fiecare prințesă, mai puțin pentru Jasmine, tânăra care a interpretat-o fiind ea însăși stilistă.

Mai jos poți vedea întreaga listă de prințese Disney și cum au fost ele reinterpretate pentru a se potrivi în atmosfera anului 2019. Iar dacă îți place ideea, poți să te uiți și pe lista de aici, în care poți vedea cum ar fi arătat personajele Disney în viața reală.

Cum ar fi arătat Jasmine din „Aladdin” în 2019

Model: Sarah/aboutsarahh
Model: Sarah/aboutsarahh
Model: Sarah/aboutsarahh

Cum ar fi arătat Pocahontas din „Pocahontas” în 2019

Model: Sophia/sophiaesperanza
Model: Sophia/sophiaesperanza
Model: Sophia/sophiaesperanza

Cum ar fi arătat Albă ca Zăpada din „Snow White and the Seven Dwarfs”…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica