Cum anulezi trimiterea unui email pe Outlook, în versiunea web și aplicația de desktop

0 7


În urmă cu câțiva ani, detaliam modul în care poți anula trimiterea unui mesaj pe Gmail printr-un mecanism intitulat Undo Send. Acum, ai aceeași opțiune în versiunea web de Outlook și în cea din Microsoft Office.

Numărul utilizatorilor de Outlook este unul surprinzător de mare. Mulți dintre ei îl folosesc la muncă pentru că sunt obligați de circumstanțe. Alții optează pentru utilizarea sa online pentru că sunt încântați de interfața aerisită, cu nuanțe alb/albastre. Indiferent de varianta pe care o utilizezi, este bine să ai în vedere că poți anula trimiterea unui mesaj expediat anterior.

În versiunea web, Microsoft Outlook a trecut printr-o schimbare radicală în ultimii ani. Interfața este mai prietenoasă ca niciodată, dar include o serie stufoasă de funcții avansate. Printre ele găsești posibiltiatea anulării expedierii unui mesaj trimis anterior. Portița nu este foarte mare în care te poți răzgândi, dar este mai bună decât nimic.

În orice caz, pentru a activa Undo Send (Anulează trimiterea) pe Outlook.com, accesează site-ul, autentifică-te și apasă în colțul din dreapta sus pe roata dințată. Intră la ”View all Outlook settings” în partea de jos a ecranului și fă un click pe Compose and Reply la secțiunea Mail din noua fereastră.

În partea dreaptă, un pic mai jos, vei întâlni o secțiune, la fel ca în captura de ecran de mai sus, intitulată Undo Send. Optează pentru zece secunde. Din acel…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica