Cum a devenit Apple cel mai mare generator de locuri de muncă și totul cu un singur produs

0 1

Compania Apple spune că aplicațiile sale iOS au creat aproximativ 300.000 de locuri de muncă în SUA începând din aprilie 2019, în efortul de adaptare al dezvoltatorilor în timpul pandemiei.

Economia aplicațiilor iOS listate în App Store a creat aproape 300.000 de noi locuri de muncă începând din luna aprilie 2019 și sprijină peste 2,1 milioane de locuri de muncă în SUA în toate cele 50 de state, a estimat Apple într-o postare pe blog care cita cercetările efectuate de think-tank-ul Progressive Policy Institute din Washington.

Majoritatea acestor locuri de muncă sunt concentrate în state de pe coasta de est și cea de vest, precum și în Texas, în timp ce Midwest se află cele mai puține, indică cnet.com.

Dezvoltatorii au fost printre puținii care au avut succes în pandemie

Aplicațiile s-au dovedit esențiale pentru adaptarea americanilor la ritmul de viață în timpul pandemiei coronavirus. Măsurile de siguranță și sănătate publică au condus oamenii către o dependență de tehnologie, fie că vorbim despre cumpărăturile online, educația de acasă sau serviciile de telesănătate.

Drept urmare, locurile de muncă ale dezvoltatorilor au rămas sustenabile chiar dacă mulți americani și-au pierdut locurile de muncă.

Apple uită de fairplay?

Apple a evidențiat numărul estimat de locuri de muncă din SUA create de sistemul său de aplicații iOS, iar anunțul său vine în perioada în care compania se luptă cu dezvoltatorul…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica