Cum a căzut Madonna în capcana conspirațiilor despre coronavirus: de ce i-a șters Instagram o postare

0 2

Madonna s-a înscris pe lista celor care au căzut în capcana teoriilor conspiraționiste despre coronavirus. E motivul pentru care o postare a cântăreței de pe Instagram a fost ștearsă.

În plină pandemie, rețelele mari de socializare susțin că fac eforturi pentru a înlătura conținutul care dezinformează. Numai că în această capcană nu cad doar oamenii obișnuiți, ci și vedetele. Ultima dintre ele înscrisă pe această listă e Madonna.

O postare a cântăreței de pe Instagram a fost ștearsă de pe Instagram, după ce vedeta a distribuit un fake-news: e vorba, mai exact, de un clip în care se arăta că există un vaccin împotriva coronaviruslui, dar căacesta este ținut la secret.

Madonna, în vizorul Instagram după ce distribuit un material fake news

Clipul distribuit de Madonna fusese distribuit anterior inclusiv de președintele american Donald Trump. Instagram, la fel ca alți giganți digitali, insistă că a intervenit la timp, doar că până la momentul în care postarea a fost ștearsă, acel clip a fost vizionat de mare parte dintre cei 15 milioane de oameni care o urmăresc pe Madonna.

E valabil și-n cazul lui Donald Trump, care are, de asemenea, zeci de milioane de urmăritori pe Twitter.

În postarea sa, Madonna afirma că un vaccin eficient este deja disponibil de mai multe luni, dar este păstrat în secret „pentru a le permite bogaţilor să devină şi mai bogaţi, iar săracilor şi bolnavilor să devină încă şi mai…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica