Cum a ajuns de vânzare pe eBay scenariul Star Wars: The Rise of Skywalker

0 5

Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker urmează să apară la sfârșitul lui 2019, însă un actor din film ar fi putut cauza multe probleme după ce a pierdut scenariul.

J.J. Abrams, regizorul filmului, a anunțat în noiembrie că scenariul ar fi ajuns de vânzare online din cauza unuia dintre actori. Regizorul n-a dat nume, însă a explicat ce s-a întâmplat. A menționat că unul dintre actorii din film ar fi uitat scenariul sub pat. Apoi, menajera ar fi găsit scenariul și l-a dat mai departe altei persoane, care l-a postat pe eBay. Partea bună e că un angajat Dinsey l-a găsit și l-a cumpărat înainte ca scenariul să ajungă în mâinile nepotrivite. Astfel, a riscat ca întreaga acțiune a celui mai nou film din saga Star Wars să ajungă online.

Cine a pierdut scenariul din Star Wars: The Rise of Skywalker

Deși regizorul a încercat să-l protejeze pe actorul care ar fi putut dăuna întregului film, acesta a decis să-și dezvăluie identitatea.

În cadrul emisiunii Good Morning America, John Boyega a recunoscut că el a fost cel care a rătăcit scenariul filmului. Boyega interpretează rolul lui Finn în noul film. Acesta explică ce s-a întâmplat, de fapt. Spune că a lăsat scenariul la păstrare sub patul său. Problema a fost următoarea: trebuia să se mute din apartament a doua zi.

„Mă gândeam așa: îl voi lăsa sub pat și când mă voi trezi a doua zi dimineața, îl voi lua și apoi mă voi muta. Dar atunci prietenii mei au…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica