Cronavirusul care a speriat China propulsează pe locul întâi un joc din App Store de care uitasei

0 4

Acesta este unul dintre cele mai populare jocuri de strategie, iar acum a redevenit popular după isteria cauzată de cronavirusul din China.

Plague Inc. a ajuns pe primul loc în topul din statul chinez al jocurilor de pe App Store pentru care utilizatorii au cheltuit bani, potrivit App Annie. În ceea ce privește topul aplicațiior gratuite, jocul se află pe locul cinci.

Acesta a fost lansat 2012 și este unul dintre cele mai creative jocuri de strategie. În esență, le pune la dispoziția jucătorilor o serie de agenți patogeni pe care să-i folosească pentru a șterge umanitatea de pe fața pământului.

Cronavirusul din China readuce popularitate jocului

Jocul a fost lansat în 2012, de către studioul britanic Ndemic Creations. Are mai multe scenarii și poți folosi o serie de amenințări, printre care bacterii, virusuri sau arme biologice. De asemenea, jocul are un scenariu în care amenințarea o reprezintă chiar susținătorii curentului anti-vaccin. De-a lungul timpului, dezvoltatorii au adăugat mereu noi scenarii. Unele sunt chiar de natură fantastică, cum ar fi o invazie zombie sau infecții vampirice.

În următorii ani de la lansare, jocul s-a aflat aproape permanent în primele 25 de locuri din topurile App Store din statul chinez. Acum, virusul Wuhan care i-a speriat pe locuitorii in China (și nu numai) este motivul pentru care jocul a redevenit atât de popular în statul asiatic.

Autoritățile chineze au anunțat că, până acum, cel…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica