Cresc prețurile la polițele RCA: cum influențează revenirea economică tarifele din această piață

0 0

Piața RCA dă semne de revenire. Din păcate, asta înseamnă tarife mai mari pentru șoferi.

Odată cu o oarecare relaxare a restricțiilor, se forțează un pic și revenirea economică. E valabil și pentru companiile care vând polițe RCA. Sunt două firme care controlează, într-o foarte mare proporție, această piață: City Insurance și Euroins.

City Insurance a majorat deja prețurile RCA, mai ales pe segmentul persoanelor juridice, iar acest lucru, paradoxal, nu este în întregime o veste proastă. În contextul în care și Euroins anunță o politică mai prudentă, obligată de ASF, revin în topul  celor mai bune prețuri pentru RCA companiile multinaționale, unele dintre ele dispărute aproape complet în ultimii 5-6 ani, după cum arată economica.net.

Prețuri mai mari la polițele RCA

În acest moment, șoferii țin cont de un singur lucru atunci când încheie o poliță RCA: prețul.

Ar fi de așteptat, așadar, ca în următoarea perioadă să crească și vânzările firmelor din domenii. City și Euroins controlează, în acest moment, peste 75% din vânzări. Și, chiar dacă forțează creșterea prețurilor, s-ar putea să vezi o reașezare a pieței.

Ideea e că această concentrare a dus la probleme cu plata daunelor, cele două firme ajungând să aibă zecii de mii de procese cu service-uri și păgubiți și zeci de mii de plângeri la ASF. Acesta este contextul în care o creștere de prețuri din partea City este și o veste bună,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica