Creditare și digitalizare [P]

0 1

Noile generații de clienți de servicii financiare cred tot mai mult într-o relație complet digitalizată cu instituțiile financiare. În doar câțiva ani, consumatorul va putea accesa un credit fără să mai aibă nevoie de card și nici măcar de telefonul mobil.

Evoluțiile din ultima perioadă au determinat mărit ritmul de digitalizare în sectorul FinTech, prin implementarea unor tehnologii noi, care oferă o experiență total nouă fiecărui solicitant de credite.

Instituția Financiară Nebancară Credius este unul dintre pionierii digitalizării servicilor financiare din România, oferind produse și servicii online inovatoare.

Pariul pe online

Business-ul Credius s-a dezvoltat urmărind întotdeauna implementarea celor mai recente tehnologii și prin prioritizarea proceselor operaționale flexibile. Serviciile fintech de ultimă oră au creat diferența pe o piață extrem de concurențială, printr-o abordare personalizată, transparență, coerență, accesibilitate și rentabilitate.

”Când a lansat Credius primul credit online în 2017, în motorul de căutare Google România nu apărea sintagma  de credit online. Acum, aproape fiecare bancă sau IFN promovează activ creditarea online în oferta sa, oricare ar fi interpretarea <<online-ulu>> în viziunea lor. Inovațiile și utilizarea tehnologiilor avansate reprezintă un pilon pe care se bazează activitatea Credius. În mod constant, dezvoltăm și promovăm, pe canalele digitale de vânzări,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica