Creatorii Game of Thrones primesc 200 de milioane de dolari de la Netflix

0 4

Creatorii serialului Game of Thornes sunt la mare căutare și Netflix îi plătește foarte bine ca ei să producă filme și seriale doar pentru Netflix.

David Benioff și Dan Weiss, creatorii serialului Game of Thrones, vor primii 200 de milioane de dolari de la Netflix, iar cei doi vor produce seriale și filme exclusiv pentru platforma de streaming.

Oferta celor de la Netflix a bătut-o pe cea Disney și Amazon. Cei doi vor pleca de la HBO pentru a crea și dezvolta noi proiecte pentru platforma de streaming.

„Am avut o perioadă frumoasă la HBO și le mulțumim tuturor celor care ne-au făcut să ne simțim ca acasă acolo. În ultimele luni am stat de vorbă multe ore cu Cindy Holland, Peter Friedlander, Ted Sarandos și Scott Stuber. Ne plac aceleași filme, aceleași cărți și suntem încântați de multe posibilități în materie de storytelling. Netflix a construit ceva uimitor și fără precedent, iar noi suntem onorați să ne alăturăm companiei”, au spus cei doi.

Netflix a venit cu oferta cea mai bună pentru cei doi

Toată lumea știe că Benioff și Weiss au adaptat cărțile lui George R.R. Martin pentru HBO și că au transformat lumea autorului într-un serial fenomen, chiar dacă ultimul sezon a dezamăgit mulți fani.

Atât Amazon, cât și Disney s-au luptat pentru creatorii serialului Game of Thrones, iar Amazon părea să fie favorită, dar Netflix a venit cu o nouă ofertă și asta i-a convins. Cred și eu, 200 de milioane de dolari nu…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica