Controale la Altex, Flanco și eMAG: de ce există suspiciuni că s-ar fi înțeles la prețurile unor produse Samsung

0 2

Mai multe inspecții inopinate au avut la sediile Flanco, Altex și eMAG, într-o investigație referitoare la posibile înțelegeri de tip cartel. În mjloc s-ar afla produse Samsung, comercializate de cele trei companii verificate.

Altex, Flanco și eMAG au intrat în atenția Consiliului Concurenței. Instituția a efectuat mai multe controale inopinate la sediile acesto companii,dar și la Samsung Electronics România SRL. Verificările vizează Altex România SRL, Flanco Retail SA și Dante Internațional SA.

Inspecțiile s-au derulat în cadrul unei investigații privind posibile înțelegeri și/sau practici concertate de fixare a preţurilor de vânzare în cadrul politicii comerciale implementate de Samsung Electronics România SRL pe piața produselor electronice și IT&C din România.

Altex, Flanco și eMAG, în vizor. S-ar fi înțeles în cazul prețului la unele produse Samsung?

Consiliul Concurenței menționează că investigația vizează relația dintre compania Samsung Electronics România SRL și partenerii acesteia, printre care Altex România SRL, Flanco Retail SA și Dante Internațional SA. Investigația a fost declanșată pe baza informațiilor primite pe Platforma Avertizorilor de Concurență.

Samsung Electronics România SRL este subsidiara locala a grupului Samsung, un producător și distribuitor mondial de produse electronice și produse de tehnologia informațiilor.

Altex și Flanco comercializează on-line și prin intermediul unor…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica