Construcție futuristă într-un oraș turistic din Europa: unde se află podul imprimat 3D

0 0


Într-unul dintre cele mai vizitate orașe din Europa, s-a realizat o atracție turistică futuristă. Iată unde se află podul imprimat 3D și cum s-a construit.

Regina Maxima s-a alăturat joi unui robot mic pentru a inaugura un pod pietonal din oțel imprimat în 3D, peste un canal din inima Cartierului Roșu din Amsterdam, potrivit AP, citat de Hotnews.

Regina Maxima a pus în mișcare robotul care a tăiat cu o foarfecă panglică de inaugurare a podului. Liniile curgătoare distincte ale podului de 12 metri au fost create utilizând o tehnică de imprimare 3D ”wire and arc”, care combină robotica cu sudura.

Tim Geurtjens, de la compania MX3D, a declarat că podul prezintă posibilitățile tehnologiei.

Podul imprimat 3D va schimba percepția turiștilor despre Amsterdam

„Dacă doriți să aveți un pod cu adevărat decorat sau un pod cu adevărat estetic, brusc devine o opțiune bună să-l printați”, a spus el, citat de Hotnews. „Pentru că nu este vorba doar de a face lucrurile mai ieftine și mai eficiente pentru noi, ci de a oferi arhitecților și proiectanților un nou instrument foarte interesant în care pot regândi designul arhitecturii și proiectelor lor”.

Structura de șase tone va fi dotată cu senzori pe care cercetătorii de la Imperial College din Londra îi vor folosi pentru a monitoriza podul în timp real și pentru a evalua modul în care reacționează la utilizare.

Va rămâne în vigoare timp de doi ani, în timp ce vechiul…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica