Conspirațiile cu Bill Gates, vaccinuri și 5G, ”din gura” Mitropoliei: ce se întâmplă la Chișinău

0 0

Până la momentul de față, conspirațiile nu au fost asociate cu autorități importante dintr-o țară. Sinodul Mitropoliei din Moldova a decis însă să remedieze situația.

Fără nicio glumă și pe un ton cât se poate de serios, toate conspirațiile absurde sau foarte absurde de care ai auzit în ultimele luni au ieșit printr-un comunicat oficial ”din gura” Sinodului Mitropoliei din Republica Moldova. Comunicatul care a început să circule pe internet a fost aprobat de liderii bisericii ortodoxe de peste Prut. Nu lipsește nimic din acel document, de la Bill Gates și 5G, până la vaccinuri și microcipuri. Pentru a completa peisajul religios există și câteva referințe la sistemul antihristic.

Sinodul Mitropoliei din Republica Moldova a adoptat marți o declarație prin care cere guvernului să nu introducă obligativitatea vaccinării împotriva Covid-19, atunci când va exista un astfel de vaccin. Printre motivele invocate pentru această pretenție, la modul cel mai serios, se numără conspirații care vizează microciparea populației globului, o acțiune coordonată de Bill Gates cu scopul de a controla oamenii de la distanță. Pornind de la această premisă, într-o scrisoare adresată guvernului Rep. Moldova, se precizează că ”sistemul antihristic mondialist dorește să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G”.

Pentru că această pretenție din partea…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica