Conspirațiile aduc bani mulți escrocilor: cine-s naivii care cred în țeapa cu stick-uri anti 5G

0 3


Pe perioada pandemiei de coronavirus au circulat multe teorii ale conspirației. Cea mai comună dintre ele e legată de antenele 5G care ar transmite virusul. Mizând pe naivitatea celor care cred așa ceva, s-au pus la cale mai multe înșelătorii.

Îți povesteam recent despre un bărbat din SUA care reușise să facă jumătate de milion de dolari dintr-o înșelătorie bine pusă la punct. Vindea pe internet o presupusă cremă care-i proteja pe oameni de radiațiile antenelor 5G și, pe cale de consecință, de virusul care ar fi transmis de aceste echipamente.

Au fost mulți oameni care l-au crezut și au cumpărat acea cremă, deși amestecul era unul banal care nu avea niciun efect. Bărbatul a fost în cele din urmă arestat, dar mai există și alții ca el, la care Poliția n-a ajuns încă. Așa sunt și cei care au creat stick-ul anti 5G – denumit 5GBioShield.

E un dispozitiv despre care creatorii susțin că-i protejează pe utilizatori de 5G, tehnologia asociată de mulți cu pandemia de coronavirus și alte afecțiuni.

Înșelătoria cu stick-uri anti 5G: cum funcționează

Stick-ul 5GBioShield costă nu mai puțin de 283 de lire sterline, iar producătorii mizează, în cunoștință de cauză sau nu, pe naivitatea celor care cred în teorii ale conspirației care circulă acum pe internet. Aceștia susțin că dispozitivul protejează datorită unui „catalizator holografic nano-strat” și poate fi ținut în apropierea smartphone-urilor și a…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica