Companiile, mai vulnerabile ca niciodată în fața hackerilor: ce soluții au managerii

0 0

Companiile sunt, în această perioadă, mai expuse ca niciodată riscurilor de a fi țintele unor atacuri cibernetice. De fapt, numărul acestor atacuri s-a înmulțit deja simțitor în ultima perioadă, dar, din fericire, există și soluții.

Se pare că trei sferturi dintre organizații spun că operațiunile lor de afaceri sunt foarte complexe, ceea ce implica riscuri ridicate de securitate cibernetică, arată cel mai recent raport Digital Trust Insights 2022, realizat de PwC la nivel global.

Prin urmare, consecințele unui atac cibernetic, precum pierderile financiare sau o revenire dificilă la normal, sunt principalele temeri ale respondenților cu privire la complexitatea modelelor de afaceri.

Global Digital Trust Insights 2022 a fost realizat în perioada iulie și august 2021 în rândul a 3.602 de directori generali, de tehnologie și securitate din industrii precum tehnologia, mass-media, telecomunicații, producție industrială, servicii financiare, retail, energie, utilități și energie, sănătate și servicii publice și guvernamentale.

În primul rând, pentru a înțelege problema, trebuie să știm ce înseamnă, cu adevărat, această complexitate la care ne referim. Trebuie să știm că, pe măsură ce compania este tot mai mare, cu atât va fi mai complexă, având nevoie de mai mulți oameni și tehnologii pentru a servi o bază de clienți în creștere.

De asemenea, e important de menționat că unele complexități sunt necesare – cum ar…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica