Compania care va construi o versiune de testare a sistemului de aselenizare pentru NASA

0 2


NASA a ales trei mari companii pentru a-i crea un sistem de aterizare umană (Human Landing System, HLS), iar una dintre acestea a finalizat un pas cheie care îi duce mai aproape de îndeplinirea misiunii.

Sistemul de aterizare umană construit de Dynetics este în acest moment un prototip de testare la scară reală și este pregătit de evaluări și revizii din partea echipei NASA. Dynetics HLS are dimensiuni asemănătoare cu sistemul creat pentru misiunea Apollo, dar are un design destul de diferit.

Dynetics a oferit marți o scurtă prezentare generală a articolului de testare și a scopului acestuia într-un intro video.

Astfel, se poate vedea că HLS este în esență un model 3D la scară reală. Modelul include componente modulare, care pot fi reorganizate, menționează techcrunch.com.

Pas important, dar încă este la stadiul de jucărie

Sistemul nu include încă elemente electronice reale. În acest stadiu, HLS este mai mult ca o construcție LEGO, cu ajutorul căreia NASA și inginerii Dynetics pot să se asigure că designul HLS este potrivit din punct de vedere ergonomic și funcțional pentru astronauții care îl vor folosi în cele din urmă pentru a face călătoria pe suprafața lunară.

Componentele acestui articol de testare includ modulul echipajului în care astronauții vor locui și lucra în timpul șederii lor pe Lună, precum și rezervoarele care vor susține propulsorul pentru fazele de urcare și coborâre din timpul zborului său, o…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica