Coletele tale, mai rapide ca niciodată: DHL duce livrările cu drone la un cu totul alt nivel

0 1

Gigantul german din domeniul curieratului, DHL, a început o colaborare importantă pentru utiliza drone la livrarea pachetelor pe distanțe lungi. El vrea să livreze pachete între orașe și chiar între țări cu o intervenție umană minimă.

Pentru a eficientiza un pic fluxul de activități, dar și pentru a face viața clienților mai ușoară, DHL a inițat un parteneriat cu Dronamic, un dezvoltator bulgar de aeronave, conform Reuters. Aceasta este o consecință a situației din ultimul an și jumătate, o perioadă în care perturbările înregistrate la nivel global din cauza pandemiei de COVID-19, traficul aerian redus și blocajele înregistrate la porturi majore din cauza întârzierilor au afectat profund rețeaua internațională de logistică în ultimul an. Din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că toate companiile caută moduri de a reduce presiunea asupra lanțurilor de aprovizionare și livrare.

DHL, care face parte din grupul Deutsche Post DHL, afirmase că deja folosește drone mai mici pentru a transporta documente, colete și medicamente pe distanțe limitate din Germania, Tanzania și China. Acum, și-ar fi dorit să treacă la drone un pic mai mari.

În acest scop, a anunțat că a încheiat un contract cu dezvoltatorul bulgar Dronamics, un startup de deep tech. Înțelegerea are scopul de a folosi aeronave fără pilot dezvoltate de acesta care pot transporta mărfuri cu o greutate de până la 350 de kilograme pe o…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica