Code Vein, amânat până în 2019

0 805

Bandai Namco Entertainment a făcut cunoscut faptul că lansarea lui Code Vein, programată la început pentru luna septembrie a acestui an, a fost amânată, jocul urmând să-şi facă apariţia abia în cursul anului viitor.

De-a lungul acestei campanii de precomenzi, Code Vein a primit reacţii pozitive atât din partea jucătorilor, precum şi a presei de specialitate. Luând în considerare şi acest aspect, publisher-ul a luat decizia să aloce timp de dezvoltare suplimentar pentru Code Vein, pentru a se asigura că produsul final se va ridica la nivelul aşteptărilor.

Code Vein propune o lume post-apocaliptică plină de secrete. Jucătorii îşi vor putea crea propriul personaj şi vor putea alege dintre nenumărate arme, abilităţi şi obiecte utile pentru a putea parcurge aventurile în propriul stil. Misiunea va fi uşurată de coechipierii controlaţi de AI, care vor contribui folosind propriile abilităţi speciale.

Code Vein va fi lansat în cursul anului 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin intermediul Steam).

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica