Clubhouse, singura aplicație care nu-ți reține comision din crearea de conținut: cum funcționează

0 3


Clubhouse a venit cu o ofertă greu de refuzat pentru creatorii de conținut. Aceștia pot monetiza de pe urma proiectelor de acolo, iar aplicație susține că, deocamdată, nu percepe niciun fel de procent din venituri.

Clubhouse e singura aplicație care le oferă creatorilor de conținut ocazia să monetizeze de pe urma proiectelor de acolo și nu percepe nimic în schimb. Compania a anunțat noua funcție – Clubhouse Payments – care le permite utilizatorilor să le trimită direct bani creatorilor de conținut.

Ei vor fi plătiți direct din aplicație și primesc toți banii, fără comisioane sau taxe. Compania susține că nu va reține niciun procent din acești bani.

CEO-ul Paul Davison a refuzat să comenteze, deocamdată, și a explicat doar că se concentrează mai mult pe monetizarea conținutului de acolo de către creatori, decât pe obținerea de venituri din publicitate sau din taxe și comisioane.

Clubhouse, aplicația care nu-ți reține comision din crearea de conținut

Aplicația, lansată în urmă cu un an și evaluată deja la 1 miliard de dolari, funcționează deocamdată doar pe iOS (ar fi de așteptat ca-n câteva luni să fie disponibilă și pe Android). E în format exclusiv audio și le dă ocazia creatorilor de conținut să primească bani de la cei care vor să sprijine munca pe care o fac.

Mecanismul de plată e simplu.

Un utilizator poate plăti un creator de conținut în câțiva pași simpli: merge pe contul său și, dacă acesta…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica