Clasamentul mașinilor lui 007: James Bond și istoria autoturismelor de top

0 2


Există o multitudine de topuri legate de seria James Bond. Acestea vor să ne spună care sunt cele mai bune filme din punct de vedere al actorilor sau a acțiunii. În același timp, există altele care se concentrează pe cele mai tari mașini.

Atunci, de ce n-am face un top care să le combine pe primele două și să clasificăm, o dată pentru totdeauna, toate cele 24 de filme oficiale James Bond în funcție de mașinile din filme.

Ca referință, am luat în considerare cât de „speciale” sunt mașinile, precum și importanța lor pentru agent, pentru film și pentru istoria mașinilor. M-am gândit și cât de importante sunt pentru poveste, dar și la calitatea scenelor în care au participat.24. Moonraker

Practic, în „Moonraker” nu există mașini. Nici măcar una. Mă rog, există o gondolă pe roți, dar nu este o mașină, iar mașina de golf nu se pune.

23. From Russia With Love

James Bond a condus în mare parte un Bentley antic, iar în filmul „From Russia with Love” este singura dată când apare. Rămâne parcat și cel mai tare lucru care se întâmplă, conform standardelor din 1962, este când 007 răspunde la telefonul din mașină. Ulterior, mai apar câteva mașini vechi, chiar și pentru 1962, care circulă în jurul Istanbulului și un camion galben. Deci da, filmul este un clasic al seriei, trebuie văzut, dar nu pentru mașinile care apar în el.22. Dr. No

Prima „mașină Bond” este un Sunbeam Alpine din filmul…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica