Circul cu holograme, devenit realitate: unde poți să vezi animale virtuale de mari dimensiuni

0 2


Circul a fost considerat din totdeauna un loc în care animalele exotice sunt chinuite, dar înlocuirea lor cu holograme a rezolvat această problemă.

Experiențele de la circ reprezintă niște amintiri foarte plăcute pentru majoritatea copiilor. Din păcate, pentru o lungă perioadă de timp, au fost construite în jurul chinuirii animalelor. Nicăieri nu este mai evident că săracele vietăți sunt antrenate să facă ce spun stăpânii, iar dacă nu sunt buni executanți, ajung să fie pedepsite.

O excepție de la această regulă a fost introdusă la Circus Roncalli. Un circ cu tradiție din Germania, Roncalli a fost deschis în 1976. În 2019, a decis să facă schimbare radicală de prezentare prin introducerea hologramelor de mari dimensiuni, în locul cailor, a leilor și elefanților.

Deși este imposibil să surprinzi holograme în fotografii, cei care le-au experimentat la fața locului au fost foarte impresionați. Acestea sunt recreate cu ajutorul mai multor proiectoare împânzite pe o arenă cu lățimea de 32 de metri și adâncimea de 5 metri. Sistemul de proiecție funcționează la 360 de grade, pentru a oferi tuturor participanților la spectacol aceeași experiență.

Experiențele memborabile de la circ au ajuns acum să includă cai holografici gigantici, elefanți și pești care se mișcă în jurul scenei și crează o experiență atractivă. Pe lângă uimirea celor care le-au călcat pragul la circ, oamenii au fost foarte încântați de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica