Cine face legea în piața auto, ai fi uimit: care este mai puternic producător din industrie

0 1

Când vine vorba de piața auto, concurența este una impresionantă, iar schimbările în top 10 sunt semnificative, chiar și de la un an la altul. În orice caz, Interbrand a publicat cea mai recentă ediție a clasamentului Best Global Brands 2021 și nu te-ai aștepta la acest lider.

Cu cât ne apropiem mai mult de finele acestui an, vor ajunge în spațiul online tot mai multe clasamente pe 2021. De această dată, este vorba de topul producătorilor auto din prisma puterii brandului, a recunoașterii din piață și, în final, a popularității. Cu alte cuvinte, acestea sunt mașinile pe care s-ar putea să le cumperi cu mai multă încredere, pentru că ai auzit mai multe lucruri bune despre el.

Toyota, cel mai puternic brand auto în 2021

Liderul din 2021 din piața auto, conform Interbrand este Toyota, care atinge performanța de a depăși Mercedes-Benz și BMW. Este important de reținut că aceasta nu este o premieră pentru Toyota, s-a bucurat de aceeași distincție și în 2020.

Chiar și așa, este important de reținut că doar Toyota și Mercedes-Benz sunt producători auto într-un clasament global de branduri dominat de companii din spectrul tehnologiei.

Conform estimările Interbrand, în 2021, brandul Toyota e estimat la aproximativ 54,1 miliarde de dolari, cu o creștere de 5% față de nivelul din 2020. În topul general, Toyota ocupă poziția a șaptea.

Pe locul al doilea la capitolul auto, se poziționează Mercedes Benz, ocupanta poziției a…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica