Cine e Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume (și din toate timpurile)

0 0

În urmă cu aproape 20 de ani, Jeff Bezos era cel mult un om cu o idee. În prezent, este cel mai bogat om din lume cu o performanță care acoperă câteva decenii bune de miliardari.

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a ajuns cel mai bogat om din lume înainte ca magazinul online să lanseze campania de reduceri Prime Day. Averea lui e influențată direct de acțiunile companiei, astfel că atunci când acestea au crescut, a crescut și valoarea lui. Avere estimată: peste 150 de miliarde de dolari.

Odată cu acest prag atins, Jeff Bezos i-a depășit pe Mark Zuckerberg, Bill Gates și alți afaceriști cu averi impresionante. În același timp, acțiunile Amazon au ajuns la un vârf record de 1.841,95 de dolari.

Dacă ți se pare o avere impresionantă, trebuie să știi și că aceasta e mai mare decât a reușit Bill Gates în 1999. Atunci, cofondatorul Microsoft a ajuns la 100 de miliarde de dolari. Ținând cont de inflație, Jeff Bezos tot este mai bogat.

Cum a făcut Jeff Bezos o avere prin Amazon

Jeff Bezos este un pilon central în tot ceea ce înseamnă comerț electronic. A fondat Amazon și a ajuns, oficial și de mai multe ori în ultimul an, cel mai bogat om din lume.

Partea cea mai tare? A început să își construiască imperiul dintr-o cameră înghesuită, pe vreme când nimeni nu îi dădea prea multe șanse. Povestea pe larg o găsești pe PLAYTECH.

În adolescență, Jeff Bezos a lucrat la McDonald’s în timpul verii. El a lăsat slujba în urmă…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica