Cine e adolescentul care a devenit cel mai tânăr miliardar al lumii: afacerea sa, prezentă și-n România

0 0

Cel mai tânăr miliardar al lumii este un adolescent din Germania. E vorba de Kevin David Lehmann, care tocmai a moștenit un imperiu.

Kevin David Lehmann a devenit cel mai tânăr miliardar al lumii. La doar 18 ani, el a moștenit o avere de 3,3 miliarde de dolari de la tatăl său. A ajuns să fie inclus în clasamentul anual al miliardarilor întocmit de Forbes și lansat la începutul acestei luni.

Lehmann a moștenit de la tatăl său, Guenther Lehmann, acțiuni ale lanțului de farmacii și produse de înfrumsețare dm-drogerie markt. Magazinele companiei germane, fondate în 1974, sunt prezente și-n România.

Cel mai tânăr miliardar al lumii, afaceri în România

Dm-drogerie markt e principalul lanț de farmacii din Germania. Afacerea a fost fondată în 1974 și, potrivit site-ului companiei, are peste 41.000 de angajați în peste 2.000 de magazine din toată Germania. Potrivit Forbes, nici adolescentul Lehmann și nici tatăl său nu sunt implicați activ în companie și se știu foarte puține lucruri despre ei.

Al doilea cel mai tânăr miliardar din lume este Wang Zelong din China, în vârstă de 24 de ani, care are o avere de 1,5 miliarde de dolari. Locurile 3 și 4 sunt deținute de surorile norvegiene Alexandra și Katharina Andresen, care au 24 și 25 de ani. Ambele au averi de câte 1,4 miliarde de dolari, deținând părți din compania familiei, Ferd, o firmă de investiții de miliarde de dolari.

Discreția celui mai tânăr miliardar din lume…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica