Cifrele Revolut care-ți arată că românii ar putea face și lucruri utile cu banii lor

0 3

Revolut a reușit să se impună extrem de bine în România. Are aproape 1 milion de utilizatori și a venit și cu niste cifre oficiale legate de banii acestora.

Dacă folosești Revolut, dincolo de beneficiile care vin la pachet cu acest serviciu, atunci știi că acesta îți oferă și posibilitatea de a economisi. E vorba de pușculițele digitale Vaults, funcție cu ajutorul căreia îți poți muta câțiva bani deoparte. Pentru zile mai negre.

Vaults este, potrivit celor de la Revolut, una dintre cele mai simple metode de a strânge bani, direct în aplicația Revolut, utilizatorii având posibilitatea de a direcționa bani către pusculitele virtuale în cele 30 de monede și 5 criptomonede disponibile în aplicație.

Și există și niște cifre legate de cât au economisit românii. Bine, nu e chiar vorba de economisire, și o să-ți spun și de ce.

Cât au economisit românii prin Revolut

Revolut a ajuns la 960.000 de utilizatori în România. Toți aceștia au adunat în contul de economii nu mai puțin de 58 de milioane de euro, anunță fintech-ul din Marea Britanie.

E vorba, de fapt, de banii direcționați către Vaults, cei care se află întotdeauna la dispoziția utilizatorilor și pot fi oricând transferați în conturile principale, de unde pot fi cheltuiți. Clienții Revolut pot să depună bani într-o pușculița digitală prin rotunjirea fiecărei tranzacții și transferul automat al mărunțișului, prin programarea de plăți recurente…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica