Cifrele Dacia care confirmă că Duster este un real succes

0 3


Duster este un model de succes al constructorului autohton Dacia. Iar cifrele făcute publice spun totul.

Duster este, în prezent, cel mai de succes model al mărcii de la Mioveni. SUV-ul se vinde bine atât pe piețele din Europa, cât și în afara continentului. Recent, modelul Duster era recomandat de publicația Autoexpress drept una dintre cele mai bune mașini 4×4.

E în top 10, alături de modele de la branduri mult mai puternice. Practic, mașina românească era depășită doar de Skoda Karoq și Volvo XC40. Un mare plus al modelului românesc îl reprezintă prețul. Calitate decentă la un preț extrem de accesibil. „Dacia Duster nu doar că e unul dintre cele mai ieftine SUV-uri disponibile acum, dar este și una dintre cele mai ieftine mașini pe care le poți cumpăra”, nota publicația britanică.

Dacia are motive să deschidă șampania pe final de an. La sfârșitul lunii trecute, în uzina de la Mioveni a fost fabricat Dusterul din generația nouă cu numărul 500.000.

Duster, la jumătate de milion de unități

Modelul Duster a ajuns deja la a doua generație și a tot suferit mici update-uri și îmbunătățiri. Iar pentru Dacia și Renault s-a dovedit a fi un pariu câștigător.

Modelul a ajuns deja la a doua generație, lansată în urmă cu doi ani. De atunci și până acum, s-au vândut deja jumătate de milion de unități. Practic, livrările au început la sfârșit de 2017, început de 2018. În nici doi ani de zile, așadar,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica