Cifrele care-ți arată ce a însemnat iPhone 11 pentru Apple

0 2

iPhone e cea mai recentă generație de telefoane lansată de americanii de la Apple. Iar de vânzările acestor dispozitive depinde puternic și strategia Apple pe viitor.

Apple a lansat cea mai nouă generație de iPhone – iPhone 11 – în luna septembrie a anului trecut. E o tradiția ca noile modele să fie lansate în această perioadă. E posibil, așadar, ca și iPhone 12 să fie lansat tot în toamna acestui an.

Până atunci, Apple a tras linie pentru a vedea cum s-au vândut cele mai noi modele ale sale. Iar rezultatele sunt îmbucurătoare, mai ales pe piața din China, la care Apple se uită, de regulă, cu mare atenție.

Cum s-a descurcat Apple cu noul iPhone 11

Vânzările de telefoane Apple în China au crescut cu 18,7% în luna decembrie a anului trecut față de aceeași lună a lui 2018. S-au vândut nu mai puțin de 3,18 milioane de unități, iar cifrele se datorează în mare parte modelelor iPhone 11.

Prin comparație, în decembrie 2018 reușea să vândă doar 2,7 milioane de telefoane.

Datele sunt bazate pe analiza venită de la Guvernul de la Beijing și această îmbunătățire vine într-un moment extrem de bun pentru Apple și furnizorii săi. Mai ales că după vânzări extrem de bune în 2015, pentru Apple a urmat o perioadă de stagnare, în care a căzut în spatele rivalilor locali precum Huawei și Xiaomi.

Numai că s-ar putea să nu dureze mult. Vânzările au fost puternic impulsionate de perioada sărbătorilor, dar nu trebuie să…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica