Cifrele care-i pun pe gânduri pe șefii de la Dacia: ce impact are oprirea producției la uzina din Mioveni

0 2

Dacia, la fel ca alți producători mari, traversează o criză din cauza aprovizionării cu semiconductori. E motivul pentru care sunt planificate noi opriri ale producției.

Dacia se pregătește de noi opriri ale producției din cauza crizei de semiconductori. În uzina de la Mioveni se va opri producția pe 5 și 8 martie, transmite profit.ro.

„Încă de la debutul acestei crize, lucrăm îndeaproape cu furnizorii noștri pentru a limita cât mai mult posibil impactul. Am organizat o celulă de criză condusă de către direcțiile de Supply Chain și Achiziții, cu întâlniri zilnice, astfel încât să implementam toate acțiunile adecvate. Această criză poate antrena închiderea temporară, în anumite zile, a activității din uzinele Grupului. În România, la Mioveni, în luna martie,  activitatea de la Uzina Vehicule va fi întreruptă în zilele de 5 și 8 martie, iar La Uzina Mecanica și Șasiuri, parțial, în aceleași zile.”, au transmis reprezentanții Direcției de Comunicare Dacia.

Pierderi pentru Renault și Dacia din cauza crizei din industrie

Între timp, calculele de la nivelul grupului n-arată foarte bine. Cu puțin optimism, e posibil ca lucrurile să se așeze abia în a doua jumătate a anului.

„Penuria de componente electronice care afectează toată industria auto nu ocolește Grupul Renault. Compania depune toate eforturile pentru a limita impactul asupra producției. Conform estimărilor, vârful acestui deficit de componente…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica