Chiriile din Cluj, prima victimă Untold 2021: ce s-a întâmplat cu prețurile te va supăra maxim

0 0

După cum știm, festivalul de muzică Untold va fi organizat între 9 și 12 septembrie 2021. Ca în fiecare an, organizatorii se așteaptă la sute de mii de participanți. Totodată, proprietarii de locuințe din Cluj au și ei mari așteptări legate de eveniment.

Prețurile chiriilor au crescut substanțial în această perioadă, proprietarii simțind oportunitatea evenimentului muzical, care aduce în zonă numeroși turiști din toate colțurile țării, dar și din străinătate.

La o simplă căutare pe site-urile de anunțuri pentru închiriat locuințe, se observă că prețurile au crescut substanțial pentru perioada 9-12 septembrie.

Pentru un apartament cu două camere în Cluj, pe perioada festivalului de muzică Untold, chiriașii pot scoate din buzunar chiar și peste 10.000 de lei, arata site-urile de profil.

De exemplu, un apartament cu două dormitoare, de trei stele, pentru doi adulți, costă aproape 9.000 de lei pentru cele trei zile de festival.

Un alt anunț arată că, pentru un apartament cu un dormitor, cotat tot la trei stele, chiriașii vor plăti peste 16.000 de lei.

Există și variante mai ieftine, la 4.000-5.000 de lei, însă chiriașii trebuie să știe că prețul mare indică o zonă cu acces facil către centru, dar și cu alte facilități, condiții de cazare, etc.

Oferta de anunțuri nu este foarte diversificată, semn că multe dintre proprietăți s-au rezervat, după un an de pandemie în care oamenii au fost privați de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica