Chinezii de la Xiaomi lucrează la telefonul mai puternic decât laptopul tău

0 6

Xiaomi nu-i un producător care să evite fuga după specificațiile. Și are un telefon de gaming pe care poate experimenta fix cu așa ceva.

Black Shark e telefonul creat de Xiaomi pentru cei care vor performanță extremă pe un smartphone. În esență, e pentru gaming. Dar nu-i o problemă să-l folosești la orice altceva, de la YouTube la stat pe Instagram.

Odată cu Black Shark 3, Xiaomi ar vrea să lanseze primul telefon cu 16 GB memorie RAM. În timp ce 2019 a fost anul celor 12 GB RAM, era cazul ca această cursă a specificațiilor să meargă mai departe.

Xiaomi Black Shark 3 pentru toate pretențiile

Xiaomi Black Shark 3 ar avea și cel mai nou procesor, un Qualcomm Snapdragon 865 cu modem 5G. E de așteptat ca spațiul de stocare să fie de cel puțin 256 GB, dar nu-i exclusă o versiune Pro cu 1 TB. Acest telefon, dat fiind că deja a fost înregistrat în China, e posibil să fie prezentat la MWC 2020 în câteva săptămâni.

Până acum, nișa telefoanelor de gaming pe care activează și Xiaomi a fost cea care a întreținut războiul specificațiilor. Avantajul acestora, fie că sunt Xiaomi, fie că sunt Razer sau ASUS, e că au fost dezvoltate și accesorii pentru ele ca să te ajute mai mult în ședințele prelungite de gaming.

În 2019, producătorul a lansat Shark 2 în martie, iar în august a fost urmat de-o versiune Pro. Acela a venit și cu altă caracteristică extrem de importantă: ecran cu rată de refresh 240 Hz. În 2020, se…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica