Chinezii de la Xiaomi au telefonul cu 5G pe care îl încarci în timp record

0 3

Chinezii, prin cele mai mari companii, sunt într-o cursă a specificațiilor. Așa se face că Xiaomi Mi 9 Pro 5G e unul dintre telefoanele remarcabile. Asta pentru că are o baterie mare, care poate fi încărcată complet în aproape o oră. Și nu doar atât.

Fie că preferi telefoanele chinezești pentru că sunt mai ieftine, fie că le apreciezi din punct de vedere al specificațiilor, au câteva atuuri pentru toată lumea. Iar Xiaomi e una dintre companiile care a încercat să tot vină cu noutăți. Acum, cu Xiaomi Mi 9 Pro 5G, are un telefon cu baterie de 4.000 mAh care se poate încărca până la 100% într-o oră.

Ce încărcător folosește noul telefon Xiaomi

Xiaomi Mi 9 Pro 5G poate fi încărcat wireless sau cu încărcător clasic. Dacă alegi modul wireless, face asta la 30 wați. Dacă alegi cablul, atunci adaptorul inclus cu telefonul e unul de 40 wați care încarcă bateria completă în 40 de minute. Vestea mai bună e că ai 50% baterie în 25 de minute, iar asta pe wireless.

Tot pe wireless, telefonul poate fi încărcat complet în 69 de minute.

Oricum ar fi, e cert că timpul de încărcare a fost redus semnficativ în ultimii ani. Iar, în 2019, atât Samsung, cât și Apple au venit cu încărcătoare mai bune, ca să mai reducă din handicap în fața companiilor ca Xiaomi, Oppo sau Huawei.

Deocamdată, cel mai rapid telefon când vine vorba de încărcare este Oppo Reno Ace. Are un încărcător de 65 wați care îi permite o încărcare…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica