China încearcă să-și revină după coronavirus: ce se întâmplă cu angajații

0 8

China a fost puternic lovită de apariția coronavirusului care a speriat o lume întreagă. Acum, încearcă să revină la normal.

Activitatea din China a fost dată peste cap de apariția virusului în Wuhan, o regiune extrem de populară din statul asiatic. Virusul s-a răspândit imediat și a depășit granițele țării. A ajuns în America, Australia și chiar Europa.

Mulți spun că această situație poate reprezenta un dezastru economic nu numai pentru China, ci și pentru restul lumii. Practic, se poate face chiar și o comparație: coronavirusul este pentru chinezi cam ce a fost Cernobîl pentru fosta URSS.

În China, aproximativ 160 de milioane de cetățeni au întrerupt lucrul pe perioada în care autoritățile au acționat pentru a depista și trata persoanele infectate cu coronavirus. De săprămâna viitoare, toți acești oameni se întorc la muncă. Dar reintrarea în normal nu va fi așa ușoară.

Cum își revine China după apariția coronavirusului

China, a doua mare economie a lumii, încearcă din răsputeri să minimizeze impactul economic al acestei crize. Dar nu va fi ușor deloc. De săptămâna viitoare, 160 de milioane de oameni se întorc la lucru. Și va fi problematic, din moment ce autoritățile au îndemnat populația să evite zonele aglomerate.

Or, acest lucru nu prea e posibil.

Reînceperea activităților cotidiene trebuie să se facă cu maximă precauție și trebuie eliminat orice risc de transmitere a coronavirusului. Se iau…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica