Cercetătorii ar fi descoperit un tip de găuri negre cu totul nou

0 3

Unele dintre cele mai greu de descifrat mistere din Univers sunt cele legate de găuri negre, care sunt extrem de dificil de înțeles complet.

Acum, oamenii de știință au ajuns la concluzia că găurile negre ar putea fi de mai multe tipuri decât se credea anterior. Într-un studiu publicat recent, cercetătorii descriu o nouă modalitate prin care aceste corpuri cerești ar putea fi descoperite în Univers.

Astfel, aceștia arată că este posibil ca o clasă de găuri negre cu totul nouă să existe în Univers. Acestea ar fi mult mai mici decât cele mai mici dintre găurile negre pe care astronomii le-au identificat până acum în spațiu.

Descoperirea ar fi una extrem de importantă pentru o mai bună înțelegere a corpurilor cerești. „Dacă am putea dezvălui existența unei noi populații de găuri negre, acest lucru ne-ar spune mai multe despre care stele explodează, care nu, care formează găurile negre și care formează stele neutronice”, spune Todd Thompson, autorul principal al studiului.

Astronomii ar putea observa un nou tip de găuri negre

Deși găurile negre au fost studiate intens de către experți, de-a lungul timpului, noi informații despre acestea apar mereu. Astfel, există un motiv pentru care tipul nemaivăzut de gaură neagră pe care noul studiu îl propune nu a mai fost descoperit până acum.

Autorul studiului îți sugerează să te gândești la un recensământ care numără doar oamenii care au o anumită înălțime: cei…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica