Cele mai tari filme de pe Netflix: așa ceva n-ai putea vedea la cinema

0 1


După ce a trecut atât de mult timp în care una dintre principalele tale activități a fost să te uiți la filme, probabil ai ajuns la un nivel de saturație.

Devine plictisitor să stai și doar să te uiți la un ecran, mai ales că asta faci și la muncă, acum că lucrezi de acasă.

Însă ce ai zice dacă te-ai putea uita la filme a căror poveste să o conturezi tu?

Netflix s-a gândit la asta și îți propune o întreagă listă de titluri interactive, de la producții precum Black Mirror: Bandersnatch sau Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. Reverend, până la conținutul pentru copii, cum ar fi Carmen Sandiego: To Steal or not to steal sau Buddy Thunderstruck.

Ce înseamnă producțiile interactive?

Titlurile interactive sunt o metodă mai puțin plictisitoare de a te uita la filme, prin care poți interacționa cu Netflix. Fiecare titlu oferă posibilitatea de face alegeri pentru personaje, conturând povestea pe parcurs.

Fiecare alegere duce la o altă aventură, așa că dacă obișnuiești să te uiți de mai multe ori la filme, de data asta va fi diferit, întrucât poți crea o nouă poveste de fiecare dată când vizionezi filmele.

Titlurile interactive sunt disponibile pe majoritatea dispozitivelor mai noi, inclusiv televizoare inteligente, playere media online, console de jocuri, browsere de computer, telefoane și tablete Android și dispozitive iPhone, iPad și iPod Touch.

Iată care sunt titlurile interactive disponibile acum pe Netflix, atât…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica