Cele mai spectaculoase imagini de pe Google Earth cu care să-ți înlocuiești imaginea de fundal

0 2


Google Earth a adăugat colecției Earth View, o serie de noi fotografii de foarte mare rezoluție pe care le poți descărca gratuit.

Gopal Shah, product managar al Google Earth, spune că Earth View a început ca un proiect făcut din pasiune. Acesta povestește că petrecea mult timp folosind instrumentul Google și făcând screenshot-uri locurilor despre care credea că arată interesant din spațiu. Shah menționează că procesul prin care se ajunge la aceste imagini este unul desul de ușor: „Simt că sunt doar un fotograf, dar în loc să fiu în lume, sunt în lumea reală, folosind Google Earth”, spune acesta.

Google a adăugat încă 1.000 de fotografii colecției. În prezent, Earth View conține peste 2.500 de imagini cu cele mai uluitoare locuri de pe Pământ, observate de sus. Compania spune că fotografiile sunt optimizate pentru ecranele extrem de performante din ziua de azi, cu niște culori foarte aprinse, imagini foarte bine conturate și rezoluții care ajung și la 4K.

Unde poți vedea cele mai impresionante imagini de pe Google Earth

Imaginile pot fi descărcate în mod gratuit într-o galerie online pe care o poți accesa aici. Poți folosi și opțiunea Show Map pentru a selecta zonele de pe planetă care te interesează sau pentru a sorta imaginile în funcție de culoarea pe care o preferi.

De asemenea, poți instala și extensia pentru Chrome Earth View. Cu ajutorul acesteia, poți vedea o imagine nouă de fiecare dată când deschizi un…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica