Cele mai interesante statistici de Black Friday: cât s-a cumpărat de pe mobil și cât s-a cheltuit

0 4

Black Friday este o zi de reduceri introdusă de americani în prima zi de după Ziua Recunoștinței sau Thanksgiving Day. În Statele Unite ale Americii a avut loc vinerea trecută și deja au apărut cele mai interesante statistici.

În cazul în care ai apucat să-ți cumperi ceva de Black Friday, nu ar trebui să fii uimit de faptul că ești departe de a fi singurul care a cheltuit niște bani pe oferte. În Statele Unite, 2019 a marcat o tranziție și mai mare către utilizarea smartphone-ului pentru cumpărături de BF.

Aproximativ 40% dintre toate cheltuielile realizate de Black Friday în SUA s-au făcut de pe smartphone. Valoarea totală a fost de aproximativ 2,9 miliarde de dolari, într-o singură zi. Conform raportului publicat de Adobe, 39% dintre cumpărături s-au făcut de pe telefon. Comparativ cu situația de acum un an, la momentul respectiv, valoarea era de doar 33%. În privința banilor cheltuiți, în 2018 vorbeam de 2,1 miliarde de dolari, pe când în 2019 cifra a crescut la 2,9 miliarde.

Deși există Black Friday și în magazinele de la colț de stradă, în supermarketuri și mall-uri, cei mai mulți preferă cumpărăturile online. Pornind de la această premisă, în timp ce în 2018 s-au cheltuit 6,2 miliarde de dolari online de BF în Statele Unite ale Americii, numărul a crescut până la 7,4 miliarde. Până și comanda medie în SUA a crescut până la 168 de dolari de persoană.

În mod previzibil, cei mai mulți s-au orientat…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica