Cele mai interesante evenimente care au avut loc de Crăciun, de care habar n-aveai

0 9

Când te gândești la ziua de Crăciun, primul lucru care îți vine în minte este cea mai importantă zi de sărbătoare a iernii.

Pentru cei mai mulți dintre noi, ziua de 25 decembrie înseamnă un singur lucru: cadouri, mâncare și reuniuni cu rude pe care le vezi doar de câteva ori pe an. Totuși, în această zi s-au întâmplat, de-a lungul timpului, lucruri care mai de care mai interesante, de care cu siguranță nu știai.

Cele mai interesante evenimente care au avut loc de Crăciun

1990 – Internetul, așa cum îl știm astăzi, este testat pentru prima dată

Web-ul, în forma sa cea mai timpurie, a fost testat pentru prima dată online în ziua de 25 decembrie 1990, de către creatorul său, consultantul software britanic Tim Berners-Lee. Atunci, a setat primul server web și a rugat un coleg să îl acceseze folosind browserul pe care îl dezvoltase.

1977 – Moartea lui Charlie Chaplin

Charlie Chaplin, unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie care au trăit vreodată, moare în ziua de Crăciun, în 1977. Este cunoscut pentru filme clasice precum „Kid Auto Races At Venice” (1914), „The Tramp” (1915), „The Great Dictator” (1940) și multe altele.

1968 – Misiunea Apollo 8

Apollo 8 a fost prima misiune cu echipaj în care o navetă spațială a reușit să orbiteze în jurul Lunii și să se întoarcă pe Pământ. Lansarea a avut loc în ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie 1968, iar naveta spațială se reîntoarce cu succes pe Pământ…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica