Cele mai importante două zile pentru creatorii de jocuri din România: Dev.Play se va derula în noiembrie

0 1

Evenimentul Dev.Play va fi, în 2020, exclusiv online pe 3 și 4 noiembrie. Conferința e dedicată dezvoltatorilor de jocuri video pentru Europa de Est. Tema principală a ediției de anul acesta este Inovația în dezvoltarea de jocuri video.

La conferința Dev.Play de anul acesta vor participat manageri de top de la companii precum Quantic Dream, Rovio sau Google. Aceștia vor discuta în jurul unor subiecte importante precum cloud gaming, jocuri  audio, trenduri de monetizare, generația nouă de console și multe altele.

Celălalt track principal va fi Game Dev Business & Publishing. Evenimentul include elemente deja tradiționale, precum business matchmaking, o expoziție virtuală, oportunități de pitching pentru dezvoltatorii de jocuri și multe altele.

Conferința este dedicată dezvoltatorilor de jocuri, investitorilor, publisherilor și oricărui alt profesionist interesat de industria de dezvoltare a jocurilor video.

Un element de noutate pentru ediția din 2020 este adăugarea opțiunii de bilete gratuite în număr limitat, care va garanta acces parțial la conținutul din platforma digitală.

Speakeri de renume

Speakeri cheie care au confirmat deja prezența în cadrul conferinței de anul acesta sunt Warren Spector (Otherside Entertainment), Guillaume de Fondaumiere (Quantic Dream), Jason Della Rocca (Execution Labs), Harri Manninen (Play Ventures), Alexander Pelletier-Normand (Rovio), Michael Liebe (Kickstarter), Mariusz Gasiewski (Google) și mulți…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica