Cele mai importante 5 smartphone-uri care apar toamna asta pe piață. iPhone 11 e cel mai așteptat

0 3

Sunt numeroase telefoane lansate în septembrie. De la iPhone 11 până la Google Pixel 4, care va ajunge cu greu în România, colecția e bogată. Cele mai importante smartphone-uri sunt introduse de-a lungul lunilor septembrie și octombrie. Cel mai așteptat rămâne însă iPhone 11. Iar Samsung deja și-a prezentat avantajul pentru toamna asta.

Samsung încă e lider mondial înainte de toamna asta bogată în lansări de telefoane. Totodată, Huawei se clatină pe locul doi din cauza interdicțiilor impuse de Statele Unite ale Americii. Iar de la Apple este așteptat un iPhone 11 cu o cameră mult mai bună, dar și un design îmbunătățit. Cât despre Google Pixel 4, compania pregătește primul său telefon care are mai mult de-o cameră.

Cele mai importante smartphone-uri care apar toamna asta: iPhone 11

iPhone 11 este prezentat pe 10 septembrie, de la ora 20 (ora României), și va fi disponibil în magazine în aproape o săptămână. Încă nu e clar dacă Apple le va lansa pe toate în același timp, să poți cumpăra ce vrei, sau vor avea un calendar special. iPhone X, de exemplu, a fost disponibil la circa o lună și jumătate după prezentare.

Sunt trei telefoane așteptate de la Apple: iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Încă nu e clar dacă numele va fi scris chiar așa sau o să vedem forma iPhone XI. Până atunci, avem câteva specificații preliminare.

iPhone 11 de 6,1 inci cu ecran LCD va avea procesorul A13 Bionic de la Apple,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica