Cele mai bune telefoane pe care să le cumperi la abonament Orange 2019

0 11

Cauți să-ți schimbi telefonul cu unul nou, dar nu știi care este oferta cea ma bună pentru tine? Ți-am pregătit noi o listă cu oferte de la Orange.

Atunci când vrei să cumperi un smartphone ai mai multe metode la dispoziție: poți cumpăra telefonul nou din magazine sau unul second hand, însă mai ai la dispoziție și achiziționarea unui dispozitiv în urma încheierii unui abonament cu unul dintre operatori. Am aruncat o privire peste telefoanele cu abonament la Orange ca să vedem care sunt cele mai bune.

Telefoane abonament Orange 2019.  Prima ofertă poate este una prea evidentă, dar Samsung Galaxy S10 este unul dintre cele mai bune telefoane lansate în acest an și dacă vrei ce este cel mai bun atunci trebuie să-l iei în considerare. Review-ul pentru acest telefon îl poți citi aici.

Ca să-l iei trebuie să dai un avans de 369 de euro și apoi să plătești un abonament Orange Me 30. Pentru acest abonament plătești 30 de euro pe lună și primești 30 de GB de net, 600 minute internaționale și nelimitat în țară și în roaming (SEE).

De asemenea, îl poți plăti și în rate, 36 de euro pe lună.

Ce telefoane să-ți iei la abonament la Orange în 2019

Huawei P30 este un telefon pe care să-l iei în considerare pentru 2019. Da, compania are probleme cu americanii, însă nu ar trebui să ai nicio problemă în a folosi un asemenea telefon.  P30 are un procesor performant (Kirin 980), îndeajuns de multă memorie RAM (6 GB), iar…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica