Cele mai bune telefoane: modelul surpriză de la Samsung care se bate cu iPhone 11

0 0


Un raport recent arată o schimbare spectaculoasă în piața telefoanelor pentru Samsung. Totodată, Apple încă a rămas pe primul loc, dar nu cu cel mai scump telefon. Ceea ce era de așteptat și e de așteptat pentru toți producătorii.

Un raport publicat de Canalys în martie arăta cum se împarte piața telefoanelor între Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei și ceilalți producători. Acesta e completat acum de un raport prezentat de compania consultanță Omdia. iPhone încă e pe primul loc (19,5 milioane unități), Samsung încă are al doilea cel mai popular model (6,8 milioane unități), dar diferența între 2019 și 2020 e considerabilă dintr-un punct de vedere crucial.

Cele mai vândute telefoane în primul trimestru (ianuarie – martie) din 2020

După cum vezi din tabelul de mai sus, iPhone 11 a înlocuit în clasament iPhone Xr din urmă cu un an, dar cu o creștere semnificativă de circa șapte milioane de unități. De cealaltă parte, la Samsung, Galaxy A51, un telefon mid-range foarte bun, a înlocuit modelul Galaxy J4 Plus (mult mai puțin capabil), dar cifra de vânzări a rămas la aproximativ același nivel.

Între timp, din clasamentul lui 2020 a dispărut iPhone 8, asemenea și iPhone 6s. Iar Samsung a produs surpriza majoră: primul telefon 5G vândut masiv: Galaxy S20 Plus. Ceea ce-i surprinzător, că n-a prins tot trimestrul, dar e un semnal puternic pentru piața 5G.

Samsung bate Huawei când vine vorba de telefoane 5G

top telefoane 2020 vanzari iphone samsung huawei (2)

Ultimele vești…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica